Προσεχείς εκδηλώσεις

12/4/2023
@Sacred Space
Sound bath @ Sacred Space
sacred space glyfada

Στον πανέμορφο και αρμονικό χώρο του Sacred Space σε περιμένουμε την Μεγάλη Τετάρτη 12/4/2023 και ώρα 18.00 για ένα απόγευμα αφιερωμένο στο σώμα και το πνεύμα!

Με τις πρακτικές αυτής της ημέρας απελευθερώνουμε την οποιαδήποτε ένταση μπορεί να έχει κρατήσει το σώμα,
ξυπνάμε τις αισθήσεις μας, και αφηνόμαστε να χαλαρώσουμε πλήρως στους μαγικούς και ταξιδιάρικους ήχους των Aural Vibrations.

Το ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης διαμορφώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς. Έλα να ανακαλύψεις τα εργαλεία που ταιριάζουν σε εσένα.

Sacred Space, Ανδρέα Παπανδρέου 33, Γλυφάδα

Κλείσε θέση!

10/09/2022
@Euphoria Retreat
Full Moon Sound bath
Euphoria Retreat

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με το πρώτο μας live για αυτή τη σεζόν στον πανέμορφο Μυστρά. Σας περιμένουμε στο Euphoria Retreat το Σάββατο 10/9/2022 για μια μοναδική εμπειρία.

Την πρώτη πενσέληνο του φθινοπώρου, θα βρεθούμε στον όμορφο και ήρεμο χώρο του Μυστρά για να συνθέσουμε ένα μοναδικό event. Θα αφήσουμε τον ήχο των φυτών και την μουσική μας να μας ταξιδέψουν εσωτερκά για να ανακαλύψουμε τα μονοπάτια που θα μας οδηγήσουν σε βαθιά χαλάρωση και βαθύ διαλογισμό.

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με το Euphoria Retreat, καθώς η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορά τους επισκέπτες του χώρου. Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα διότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

 

30/04/2022
@SOLID Events
Wreath making workshop