Αποποίηση ευθυνών

Η ηχοθεραπεία και οι υπόλοιπες ενεργειακές θεραπείες που συνδυάζονται μέσα σε αυτό το εργαστήρι έχουν έντονη ψυχοδιανοητική δράση. Όλες αυτές αυτές οι μέθοδοι έχουν σκοπό στην εξισορρόπηση της ενέργειας, στη μείωση του στρες, και στην χαλάρωση. 

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά και σε συνδυασμό ως ολοκληρωμένες θεραπείες. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική και δεν γίνεται διάγνωση καμίας πάθησης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν συμπληρωματικά σε πολλές περιπτώσεις όταν κάποιος παίρνει κάποια αγωγή. Εξίσου αποτελεσματική μπορεί να είναι μια συνεδρία ηχοθεραπείας συμπληρωματικά με κάποια άλλη εναλλακτική μέθοδο που μπορεί να ακολουθεί κάποιος.

Στις συνεδρίες μας δεν διαγιγνώσκονται παθήσεις, ούτε πραγματοποιούνται οποιεσδήποτε ιατρικές θεραπείες, δεν συνταγογραφούνται ουσίες ή φάρμακα ή παρεμβάλλονται οι θεραπείες ιατρών. Κάτι τέτοιο δεν αδειοδοτείται από κάποιον ο οποίος έχει λάβει εκπαίδευση Ρέικι, ηχοθεραπείας, κρυσταλλοθεραπείας, αρωματοθεραπείας.

Σημείωση: Συνιστάται να επισκεφτείτε έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή αδειούχο επαγγελματία υγείας για οποιαδήποτε σωματική ή ψυχολογική πάθηση μπορεί να έχετε συμπεριλαμβανομένης της επιληψίας. Αν κάποιος έχει διαγνωστεί με κάποια ψυχική νόσο ή παίρνει κάποια φαρμακευτική αγωγή, χρειάζεται να συμβουλευτεί τον γιατρό που τον παρακολουθεί πριν επισκεφθεί κάποιο event μας.